Facebook like

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Oamenii - Niste criminali

 O catelusa , rasa maidanez , a scapat miraculos cu viata , dupa ce un bucurestean furios a batut-o cu bestialitate. In urma atacului catelusa a ramas fara o parte a botului, astfel fiind mutilata pe viata. Catelusa a ajuns pe masa de operatie a unui veterinar care a reusit sa ii salveze viata , dar ea a ramas mutilata. Ea lucuia pe strada , unde era hranita de oamenii care locuiau acolo , aceeasi oameni care au anuntat reprezentanţii Vier Pfoten. A fost o minune ca aceea catelusa a scapat cu viata in urma hemoragiei severe pe care a suferit-o. Lovitura pe care a primit-o catelusa, a fost atat de puternica incat la prima vedere oamenii au crezut ca botul i-ar fi fost retezat cu o sabie. Catelusa a fost dusa la adapostul Speranta , unde traieste fericita, dar are probleme cand trebuie sa se hraneasca , cum a ramas fara partea de sus a maxilarului , ea are nevoie ca cineva sa stea mereu langa ea si sa o hraneasca. 

La fel de inspaimantatoare este povestea unei alte maidaneze , care a fost grav ranita , dupa ce un adolescent care a ramas neidentificat , a violat-o. Catelusa zacea intr-o balta de sange , cand a fost gasita de catre Roxana Nistor , un medic stomatolog din Constanta. Cand catelusa a fost dusa la veterinar , aceasta a trebuit operata imediat , din cauza hemoragiei vaginale pe care o suferise.


  Vi se pare uman asemenea acte de crudalitate? In Romania se intalnesc cel mai des asemenea specimene, care nu pot fi numiti oameni.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu