Facebook like

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Chupacabra: Mit sau realitate?

In orasul Paracuaro au fost gasite 35 de oi moarte , macelarite la 1 martie.
Oile aveau rani grave , provocate in special in jurul gatului, un om care a vazut atacul a povestit ca creatura avea aripi, gheare si colti imensi. Chiar daca localnicii sustin ca e vorba de o creatura numita Chupacabra, un expert , a sustinut ca nu e vorba de nici o creatura ci mai degraba de o boala care s-a raspandit foarte repede printre animale.




O alta intamplare se petrece in Rusia , unde un fermier rus a gasit pe camp la 100 de kilometri de Moscova o multime de oi macelarite , cu tendoanele sanctionate si arterele rupte pentru a le putea fi supt sangele.
Cel putin 30 de animale au fost ucise in modul acesta , aceste evenimente aminteste de numele unui animal de pe teritoriul american: Chupacabra. Fermierii sunt uimiti ca nu au gasit nici un fel de urme pe camp desi cu o seara inaintea masacrului plouase , si tot pamantul era umed.
La scurt timp dupa incidentul in care au murit aproximativ 30 de oi , mai multi iepuri au fost atacati si au avut acelasi sfarsit bizar.
Prima relatare despre aceasta creatura numita Chupacabra a avut loc in 1996 la Puerto Rico.
Animalul , are culoarea gri , colti puternici , gat lung , picioarele din fata mai scurte decat cele din spate, seamana putin cu un cangur, iar cei care sustin ca l-au vazut spun ca seamana usor si cu o vulpe sau caine

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu